Вчера ви съобщихме за момче, което е било блъснато на кръстовището

...
Вчера ви съобщихме за момче, което е било блъснато на кръстовището
Коментари Харесай

Майката на блъснатото на пешеходна пътека момче: Издирвам децата, които са му помогнали 

Вчера ви съобщихме за момче, което е било блъснато на кръстовището на бул. " Панчо Владигеров " и " Професор доктор Александър Станишев "  в столицата. По късно майка му написа:  " Детето е моето със строшен таз и би трябвало да лежи един месец неподвижно, прекосявал е на пешеходна пътека и зелен светофар, популярност богу е контактен, само че доста изплашен ", написа обезпокоената майка и добави " Обичам те и се апелирам да се оправиш! ". 

Днес майката Веселина Владимирова търси децата, помогнали на сина ѝ за тяхната бърза и съответна реакция. Ето какво написа трогнатата майка, публикуваме текста без редакторска интервенция:

" Издирвам децата, пресекли преди моят наследник, които са знаели адреса да им направя подаръчета, тъй като е жив, с помощта на бързата им реакция и тъй като той е бил без персонална карта в него, а телефона му е бил премазан от автомобила, те по-най бързият метод стигат до блока и ни осведомят! Благодарение на Вас,той беше превозен по-възможно най бързият метод до болница Пирогов и имаме очаквания,че той ще се възвърне, благодаря и ни всички възрастни за съответната реакция! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР